Патăрьел районĕ

«Çăкăр» историпе этнографи музейĕнчеÇĕршыв хутĕлевçин кунне халалласа «Çĕршыв чиккисем сăваплă» курав уçăлнă. Унта райадминистрацин социаллă аталану, туризм тата вырăнти хăй тытăмлăх органĕсемпе çыхăну тытакан пайĕн пуçлăхĕ Алевтина Куданова, Чăваш Республикинчи пограничниксен пĕрлĕхĕн председателĕ Анатолий ШорниковĔ организацин Патăрьел районĕнчи уйрăмĕнертуçи Анатолий Быков, Патăрьел тата Шăмăршă районĕсен çар комиссарĕ Евгений Семенов, чикĕ хуралçисем, 1-мĕш шкулта вĕренекенсемхутшăннă. Куравэкспозицинче - симĕс карттуслисен тумĕ,амуниции, кĕнекесем, паллăсем тата ытти материал. Вырăнти пограничниксем пухăннисене çар пурнăçĕçинчен каласа кăтартнă.Çав кунах 1-мĕш класра вĕренекенсене савăнăçлă лару-тăрура кадетсен йышне илнĕ.

Хыпар, 22.02.2019

25 февраля 2019