Сентябрĕн 4-мĕшĕнче - эстафета

2019 çулхи сентябрĕн 4-мĕшĕнче районта Сывлăх кунĕ иртнĕ май Патăрьелĕнчи "Паттăр" стадионта "Авангард" хаçат парнисене çĕнсе илессишĕн çăмăл атлетсен эстафети иртет. Ăмăрту 12 сехет те 30 минутра пуçланать. Эстафета йĕркипе тĕплĕнрех "Авангард" хаçатăн сайтĕнче тата 64, 65-мĕш номерĕсенче паллашма пулать. Пурне те сумлă ăмăртăва хапăл тăватпăр! (Йĕркелỹ комитечĕ). Сентябрĕн 4-мĕшĕнче - эстафета 2019 çулхи сентябрĕн 4-мĕшĕнче районта Сывлăх кунĕ иртнĕ май Патăрьелĕнчи "Паттăр" стадионта "Авангард" хаçат парнисене çĕнсе илессишĕн çăмăл атлетсен эстафети иртет. Ăмăрту 12 сехет те 30 минутра пуçланать. Эстафета йĕркипе тĕплĕнрех "Авангард" хаçатăн сайтĕнче тата 64, 65-мĕш номерĕсенче паллашма пулать. Пурне те сумлă ăмăртăва хапăл тăватпăр!

(Йĕркелỹ комитечĕ)

04 сентября 2019