Спорт хыпарĕсем

Акан 23-мĕшĕнче районти ача-пăчапа çамрăксен спорт шкулĕн велосипедисчĕсем шоссе çинче ăмăртассипе Шупашкар хулишĕн йĕркеленĕ уçă ăмăртăва хутшăннă. Чăваш Республикин тава тивĕçлĕ тренерĕн В.Афанасьевăн воспитанникĕсем – О.Терентьева, А.Матвеев, П.Павлова – çĕнтерÿçĕсем пулнă, А.Михайлова иккĕмĕш вырăн йышăннă. Ача-пăчапа çамрăксен спорт шкулĕнчи В.Макаров тренер патне çÿрекен А.Осипов – иккĕмĕш, М.Емельянов виççĕмĕш вырăна тухнă.

х х х

Шупашкарта йывăр атлетика енĕпе Чăваш Республикин чемпионачĕ иртнĕ. Кунта Патăрьелĕнчи ача-пăчапа çамрăксен спорт шкулĕн вĕренекенĕсем те хутшăннă. Хăйсен виçе категорийĕсемпе И.Исаева (тренерĕ Н.Трифонов) чемпионка пулнă, виççĕмĕш вырăна Нăрваш Шăхалĕнчи Д.Давыдов (тренерĕ А.Давыдов), Алманчăри вăтам шкулти А.Карсаков (тренерĕ Н.Зимин) йышăннă.

27 апреля 2011