Ильинсемпе Убаськинсем, Верликовсем район чысне хÿтĕлĕç

Районти культурăпа кану центрĕнче декорациллĕ прикладной искусство енĕпе “Çемье мастерскойĕ” курав иртнĕ. Алă ĕçĕсен пултарулăх конкурсне Шăмăршă, Комсомольски, Елчĕк ра-йонĕсенчи ăстасем те хутшăннă. Пирĕн район-тан курава Люля поселокĕнчи Ильинсен, Шăхачри Убаськинсен, Турханти Лещевсен, Нăрваш Шăхалĕнчи Ефимовсен çемйисем тĕлĕнмелле чаплă ĕçсем тăратнă. Комисси вĕсен пултарулăхне лайăх хак панă. Ильинсеме Убаськинсен ĕçĕсене çу уйăхĕн вĕçĕнче Шупашкарта иртекен республикăри куравра хак парĕç.

Çак кунсенче районти культурăпа кану цент-рĕнче иртнĕ “Пĕрле–туслă çемье” зонăри фестивальте çĕнтерсе Первомайскинчи Верликовсем Юхмапа Пăла тăрăхĕн чысне хÿтĕлеме тивĕçнĕ. Вĕсем вара Республика кунĕнче Шупашкарта йĕркелекен Гала-концертра хăйсен пултарулăхне кăтартĕç

19 марта 2011