Вăрăсене тăрă шыв çине кăларĕç

Района газ кĕртме пуçличчен тĕрлĕ майпа электричество вăйне вăрласа ăшăнакансем, унпа тĕрлĕрен сăлтавпа усă куракансем питĕ нумай пулнă. Мĕнпур халăхăн 67 проценчĕ çав “çăмăллăхпа” усă курнă.

Вăхăт кашни ĕçе хăйне евĕр тирпейлет. ЧР Президенчĕн программипе килĕшÿллĕн “кăвак çулăма” кашни хуçалăхрах тенĕ пекех кĕртнĕ хыççăн кукăр алăсен йышĕ палăрмаллах чакнă. Халĕ çак меслетпе теветкеленекенсем çирĕм процент ытла-мĕн.

Электричество вăйне вăрлас тĕлĕшпе ытларах Шăнкăртам, Патăрьел, Сăкăт, Çĕнĕ Ахпÿрт ялĕсенчи абонентсем “ăста” иккен.

12 июля 2008