Президент ÇЫРУПА паллаштарнă

Н

Нарăс уйăхĕн 14-мĕшĕнче Чăваш Ен Президенчĕ Николай Федоров тăваттăмĕш суйлаври Патшалăх Канашĕн черетлĕ вун пĕрмĕш сессийĕнче Чăваш Республикин Патшалăх Канашне яракан çулленхи Çырупа паллаштарнă. «Волгателеком» АУОн («Информ» ВТК) информаци каналĕ Чăваш Республикин Президенчĕн Çырăвне тÿрĕ эфирта трансляциленĕ. Çавăн пекех Чăваш телекуравĕ республика пуçлăхĕ Çырăва вуланин сыпăкĕсене – 14.20, 17.30, 20.30, 23.55 сехетсенче, Раççейĕн «Вести 24» информаци каналĕ 19.20 сехетре кăтартнă. Организацисемпе учрежденисенче Интернет-трансляци куравне йĕркеленĕ.

20 февраля 2008