Суйлав – ача-пăча куçĕпе

Çитĕннĕ кашни çын суйлав пĕлтерĕшне кирлĕ пек ăнланма, хак пама тивĕç. Анчах та ăна ачасем епле кураççĕ-ши? Çак тĕллевпе “Единая Россия” партин районти организацийĕ “Суйлав – ачасен куçĕпе” ятпа ÿкерчĕксен конкурсне йĕркеленĕ. Унта пин ытла ача хутшăннă. Комисси Первомайскинчи И.Михайлов, Треньелĕнчи Т.Кошкина, Çĕнĕ Ахпÿртри А.Мартышкина, Т.Майорова, С.Казакова, Сăкăтри И.Муллина, Алманчăри В.Иванова сăрă ăстисен ĕçĕсене пысăк хак панă, пурне те парнепе хавхалантарнă. Çитĕннĕ кашни çын суйлав пĕлтерĕшне кирлĕ пек ăнланма, хак пама тивĕç. Анчах та ăна ачасем епле кураççĕ-ши; Çак тĕллевпе “Единая Россия” партин районти организацийĕ “Суйлав – ачасен куçĕпе” ятпа ÿкерчĕксен конкурсне йĕркеленĕ. Унта пин ытла ача хутшăннă. Комисси Первомайскинчи И.Михайлов, Треньелĕнчи Т.Кошкина, Çĕнĕ Ахпÿртри А.Мартышкина, Т.Майорова, С.Казакова, Сăкăтри И.Муллина, Алманчăри В.Иванова сăрă ăстисен ĕçĕсене пысăк хак панă, пурне те парнепе хавхалантарнă. Çитĕннĕ кашни çын суйлав пĕлтерĕшне кирлĕ пек ăнланма, хак пама тивĕç. Анчах та ăна ачасем епле кураççĕ-ши; Çак тĕллевпе “Единая Россия” партин районти организацийĕ “Суйлав – ачасен куçĕпе” ятпа ÿкерчĕксен конкурсне йĕркеленĕ. Унта пин ытла ача хутшăннă. Комисси Первомайскинчи И.Михайлов, Треньелĕнчи Т.Кошкина, Çĕнĕ Ахпÿртри А.Мартышкина, Т.Майорова, С.Казакова, Сăкăтри И.Муллина, Алманчăри В.Иванова сăрă ăстисен ĕçĕсене пысăк хак панă, пурне те парнепе хавхалантарнă.

30 января 2008