Обществăлла вырăнта ÿсĕр çÿренĕшĕн

Патăрьелĕнчи професси училищинчи иккĕмĕш курсра вĕренекен çак студент районти çул çитмен ачасен ĕçĕсен тата вĕсен правине хÿтĕлекен комиссине иккĕмĕш хут çакланнă. Пĕрремĕш преступленипе ăна каçхине сакăр сехет хыççăн урама тухмалла мар тесе йышăннă. Çакскер вара саккун йышăнăвне ним вырăнне те хуман. Пĕр каçхине ăна çул çитменнисемпе ĕçлекен инспекторсем “Пегас” кафе умĕнче питĕ кая юлса тата ÿсĕр тытнă. Мăнтарăн ачана вара каллех айăплама тивнĕ, ывăлне тивĕçлĕ воспитани паманшăн ашшĕ-амăшне те штраф тÿлеттернĕ. Патăрьелĕнчи професси училищинчи иккĕмĕш курсра вĕренекен çак студент районти çул çитмен ачасен ĕçĕсен тата вĕсен правине хÿтĕлекен комиссине иккĕмĕш хут çакланнă. Пĕрремĕш преступленипе ăна каçхине сакăр сехет хыççăн урама тухмалла мар тесе йышăннă. Çакскер вара саккун йышăнăвне ним вырăнне те хуман. Пĕр каçхине ăна çул çитменнисемпе ĕçлекен инспекторсем “Пегас” кафе умĕнче питĕ кая юлса тата ÿсĕр тытнă. Мăнтарăн ачана вара каллех айăплама тивнĕ, ывăлне тивĕçлĕ воспитани паманшăн ашшĕ-амăшне те штраф тÿлеттернĕ. Патăрьелĕнчи професси училищинчи иккĕмĕш курсра вĕренекен çак студент районти çул çитмен ачасен ĕçĕсен тата вĕсен правине хÿтĕлекен комиссине иккĕмĕш хут çакланнă. Пĕрремĕш преступленипе ăна каçхине сакăр сехет хыççăн урама тухмалла мар тесе йышăннă. Çакскер вара саккун йышăнăвне ним вырăнне те хуман. Пĕр каçхине ăна çул çитменнисемпе ĕçлекен инспекторсем “Пегас” кафе умĕнче питĕ кая юлса тата ÿсĕр тытнă. Мăнтарăн ачана вара каллех айăплама тивнĕ, ывăлне тивĕçлĕ воспитани паманшăн ашшĕ-амăшне те штраф тÿлеттернĕ.

30 января 2008